Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 

De Hoftuin

Naast de plannen “tussen de Eiken, hof van Anklaar en As van Anklaar” biedt Roosdom Tijhuis u vanaf 26 november 2011 de woningen in plan “de Hoftuin” aan.

Dit unieke project (voorheen “Het Rooster-cluster 2”) in Oud Hollandsche Stijl zal menig belangstellend hart sneller doen kloppen. De koper van vandaag wil mooi en comfortabel wonen. Maar aan de andere kant let zij ook kritisch op de kosten. Dat komt goed uit, want dan spreekt men in dezelfde taal als Roosdom Tijhuis. De woningen wordt traditioneel en ambachtelijk gebouwd. Hierdoor zijn ze van hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de modernste bouwtechnieken en er constant aandacht is voor (optimalisatie van) efficiency, is Roosdom Tijhuis in staat om u een goede prijs/kwaliteit verhouding te bieden. Naast uw hypotheeklasten heeft u ook te maken met energie- en onderhoudskosten. Deze laatste dringt Roosdom Tijhuis onder meer terug door de keuze voor uitstekende onderhoudsarme materialen. Het energiegebruik dringen zij onder meer terug door de keuze voor uitstekende isolatiematerialen in combinatie met de aansluiting op het warmtenet.


Met De Hoftuin biedt Roosdom Tijhuis u een compleet en ruim opgezet plan aan met woningen in verschillende categorieŽn en prijsklassen vanaf     € 180.000,-- von. De grote percelen, de ruime parkeervoorziening aan de binnenzijde van de Hoftuin, de mee ontworpen erfafscheidingen en de omliggende groene grachten en velden maken dit aanbod nog meer bijzonder.

Meer informatie over de Hoftuin is te vinden op www.roosdomtijhuis.nl of www.nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl.


Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.