Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 

Laan van de Charleston                                          30 luxe 2-onder-1-kap woningen

In woongebied Het Mozaiek zijn in totaal 30 zeer royale, luxe afgewerkte twee-onder-een-kap villa’s verrezen.

 

 

 

Het Moza´ek                                                                                      De bouw van de eerste fase start begin 2014. Het Mozaiek is een aantrekkelijk en gevarieerd woongebied dat grenst aan de wijk Zevenhuizen. U woont er in een groene en kindvriendelijke omgeving met centraal gelegen voorzieningen zoals scholen, sportfaciliteiten, dagopvang en winkels binnen handbereik.                                                         

Wonen met karakter
De Laan van de Charleston is een van de belangrijkste lanen in Zuidbroek. Aan deze brede statige laan – met aan beide zijden een dubbele bomenrij- staan straks de 30 twee-onder-een-kap villa’s die bij uitstek geschikt zijn om wonen, gezin en werk aan huis te combineren.                                    

Ruime, complete woningen op extra grote kavels
Er zijn vier woningtypes. Daarbij kunt u kiezen uit vele standaard indelingsvarianten, zodat u uw villa naar eigen inzicht kunt aanpassen. Alle types hebben op de begane grond een bijna 10m. brede L-vormige living van 47,5m2, extra werkkamer en ruime, brede garage/berging. Op de verdiepingen vindt u maar liefst 5 of 6 grote slaap- en hobbykamers en een compleet ingerichte badkamer met ligbad, douche, toilet en badkamermeubel. Door de 35 meter diepe kavels ontstaat veel privacy en leefruimte rondom de woning. De keuken en het eetgedeelte grenzen aan de 10 meter brede en diepe achtertuin.                                                 

Luxe afwerking
De villa’s hebben standaard een hoog afwerkingsniveau met onder meer zonwerende beglazing, uitgebreide elektrische installatie, vloerverwarming op de begane grond, luxe tegels en sanitair, erfafscheiding en terras in achtertuin.

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.