Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 

Disclaimer

Informatie over informatie, verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van de gemeente Apeldoorn.

De gemeente Apeldoorn is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website. Zij garandeert echter niet dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en/of actueel is. Daarom kan aan de informatie op de pagina’s van de website van de gemeente Apeldoorn geen rechten worden ontleend. Evenmin is de gemeente Apeldoorn aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Op de pagina’s van de gemeente Apeldoorn kunnen links naar (niet-commerciŽle) instellingen en organisaties zijn opgenomen. De gemeente Apeldoorn is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar verwezen wordt.

Daarnaast behoudt de gemeente Apeldoorn zich uitdrukkelijk het recht voor als bedoeld in artikel 2 van de Databankenwet (Stb.1999, 303), voor zover deze wet niet anders bepaalt.

De gemeente Apeldoorn neemt geen aanvragen, bezwaren, inspraakreacties en zienswijzen via elektronische weg in behandeling, tenzij dit anders is aangegeven.

Alle op deze website gepubliceerde informatie mag zonder toestemming vooraf en zonder vergoeding gebruikt en gereproduceerd worden. Wel dient de website van de gemeente Apeldoorn als bron te worden vermeld. 

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.