Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
27 juni 2009

Bron: De Stentor

Dat gebeurde op de bouwplaats, op uitnodiging van bouwer Van Wijnen uit Deventer en projectontwikkelaar AM Wonen uit Zwolle. Voor de kopers een mooie gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten.

Voor directeur Hans Koopmans van AM Wonen was het een speciale dag. Midden in de kredietcrisis, die de woningmarkt flink in zijn greep heeft, moest hij kiezen uit twee heuglijke bouwstarts. ,,Maar zo'n bijeenkomst als dit is het leukste van mijn werk. We doen het namelijk voor u. We hebben u wel in ons hoofd bij het maken van plannen, maar nu zien we er de gezichten bij''.

Ook wethouder Hans Wegman was van de partij. Als projecthouder van Zuidbroek zei hij een blije wethouder te zijn. ,,Ik ben ook wel eens bij een project van tachtig woningen geweest, maar we zijn blij dat we het project hebben kunnen knippen en er met de bouw van de eerste veertien woningen kon worden begonnen. We gaan ook de voorzieningen in de wijk bouwen, waarvan we morgen (vandaag - red) het bouwbord onthullen. Ik hoop dat we daarmee andere kopers over de streep kunnen trekken en dat de maatregelen van de overheid daarnaast hun werk gaan doen''.

Nadat AM-directeur Koopmans en wethouder Wegman een lint hadden doorgeknipt, waardoor een fles champagne tegen de fundering van het eerste huis kapot sloeg alsof het de doop van een schip betrof, liepen alle kopers snel naar hun huis-in-wording, om er foto's te maken en een praatje met de buren.

Na twee eerdere bijeenkomsten in het informatiecentrum in Zuidbroek was dit de derde keer dat de toekomstige bewoners elkaar troffen. Maar vreemden zijn ze al lang niet meer voor elkaar, met dank aan de internetsite die AM Wonen voor het project heeft opgezet. Onderdeel van de site is een community, waartoe de kopers met een wachtwoord toegang hebben. Dagelijks verschijnen er bijdragen, worden er tips gegeven en vragen aan elkaar gesteld.

,,Door die site heb je echt al het gevoel dat je samen een groep vormt. De basis voor het buurtje is eigenlijk al gelegd, nog voor je er woont'', zegt Pascal Roelofs.

Van Wijnen had ook nog een nieuwtje, al mag de projectleider het nog niet hardop zeggen. Voor de kerst hoopt de bouwer de woningen op te leveren. Wethouder Wegman wond er geen doekjes om. ,,Bestel de kerstboom maar alvast''.

 

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.