Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
4 juli 2009

Wethouder Rob Metz: “In deze economisch zware tijden is het van belang om te blijven investeren in onze belangrijke toegangswegen. Ik ben blij met het besluit van de provincie om geld vrij te maken voor een integrale aanpak van de Oost Veluweweg. Als straks de economie weer aantrekt en de verkeersdruk verder toeneemt, kan men rustig gebruik maken van deze weg”. Het startsein werd gegeven in aanwezigheid van Maarten Jan Brouwer van bedrijvenvereniging Oban Apeldoorn en Willem Sijbrandt bedrijfsleider van aannemersbedrijf BAM.

Aannemersbedrijf Bam is op dit moment in opdracht van de gemeente al bezig met de aanleg van een tweede rijbaan tussen de A50 en de Laan van de Leeuw. Met de komst van twee extra rijstroken krijgt de Oost Veluweweg meer capaciteit voor het verwerken van het verkeer. Daarnaast vormt de gemeente beide rotondes om tot kruispunten met verkeerslichten die de verkeersstromen beter reguleren. Bovendien kan een kruispunt met verkeerslichten meer verkeer verwerken.

De Oost Veluweweg is een van de belangrijkste toegangswegen van en naar Apeldoorn. Veel forenzen maken dagelijks gebruik van de weg. Ook rijdt er veel vrachtverkeer over de weg van en naar de bedrijventerreinen Stadhoudersmolen en Apeldoorn-Noord. Afgelopen jaren is de verkeersdruk op de Oost Veluweweg toegenomen. Met de komst van de wijk Zuidbroek en de uitbreiding van de bedrijventerreinen in Apeldoorn-Noord verwacht de gemeente vaker stagnatie van het verkeer op de weg. Om in een goede bereikbaarheid van het noordelijk deel van Apeldoorn te kunnen voorzien is volgens de gemeente de verbreding van de Oost Veluweweg noodzakelijk.

 

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.