Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
9 oktober 2009

Herziening aansluiting wegen Zuidbroek-Zevenhuizen 

Op het collegevoorstel van juni dit jaar komen wijzigingen in de maatregelen voor
de aansluiting van de wijk Zuidbroek op de wijk Zevenhuizen. De veranderingen zijn voorgesteld in een motie van de gemeenteraad van juli 2009. Het gaat om het openhouden van
de Operettestraat voor het autoverkeer tussen beide wijken. Het volgen van de raadsmotie betekent een aanpassing van het eerder genomen collegebesluit over deze aansluiting. Over het onderwerp is lang en uitgebreid gesproken, zowel met bewoners in Zuidbroek en Zevenhuizen als met de gemeenteraad. 

Maatregelen
Om de veiligheid van het verkeer te bevorderen in de Operettestraat treft de gemeente snelheidsremmende maatregelen. Gedacht wordt aan verkeersdrempels en/of kruispuntplateaus. Ook is het straks niet meer mogelijk af te slaan op de kruisingen Laan van de Charleston - Calypsostraat en Laan van de Charleston - Nijbroekseweg. Het verkeer tussen Zevenhuizen en het bedrijventerrein wordt daardoor ontmoedigd.

Verkeersbesluit en bezwaarmogelijkheden
Deze nieuwe maatregelen worden uitgewerkt in een verkeersbesluit dat rond de jaarwisseling in de gemeentepagina's in het Apeldoorns Stadsblad en op de website van de gemeente Apeldoorn wordt gepubliceerd. Bezwaar maken tegen de voorgestelde wijzigingen is mogelijk binnen zes weken na publicatie.

Einde persbericht.

 

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.