Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
15 juli 2010

Huurappartementen in het Kristal

Het Kristal is een wijkgericht centrum in het hart van nieuwbouwwijk Zuidbroek. Wonen, welzijn, zorg en onderwijs komen samen in Het Kristal. De Woonmensen realiseert vier woontorens met 100 serviceappartementen, woningen waar 24 uur zorg met wonen gecombineerd kan worden.

Deze serviceappartementen zijn ingericht om op een goede manier zorg te kunnen verlenen. Ouderen kunnen zo langer zelfstandig blijven wonen, ook als de mobiliteit afneemt. Zorgverleners van de Woonmensen bieden zorg op maat.

Alle appartementen zijn voorzien van een ruim balkon. De installaties in de woningen zijn voorbereid op het gebruik van domotica-apparatuur. Bij calamiteiten kan de bewoner direct hulp van zorgpersoneel oproepen. De huurprijs is zodanig dat het gaat om sociale huurwoningen, zodat men afhankelijk van het inkomen ook voor huurtoeslag in aanmerking kan komen.


De gemeente is opdrachtgever voor het onderwijsdeel met basisscholen specialonderwijs, kinderdagverblijf en diverse sportfaciliteit(en). In het gebouw komen ook medische voorzieningen, horecavoorziening en een buurtsupermarkt. Het geheel wordt een leuke woonplek met diverse voorzieningen waar niet alleen de bewoners van het Kristal, de medewerkers en de scholieren gebruik van kunnen maken maar ook de bewoners van geheel Zuidbroek.

Het is gewoon een prachtige woonomgeving. Waar levendigheid is vanwege de woningen, scholen en de vele bezoekers van het Kristal. De bezoekers komen ook voor een hapje en een drankje, een kopje koffie of een krantje. Je kan er gezellig zitten en elkaar ontmoeten en met elkaar leuke activiteiten doen.

Voor meer informatie over de serviceappartementen in Het Kristal kunt u contact opnemen met de Woonmensen op telefoonnummer: (055) 548 48 48.

 

 

U bent tevens van harte welkom in het informatiecentrum Zuidbroek. Hier kunt u de maquette van Het Kristal komen bewonderen. Tevens is er meer informatie over het Kristal en de nieuwbouwwijk Zuidbroek beschikbaar. Kijk voor de openingstijden van het informatiecentrum elders op deze website.

 

 


 

 

 

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.