Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
30 september 2010

Nijbroekseweg afgesloten voor autoverkeer

Medio oktober wordt de Nijbroekseweg afgesloten voor autoverkeer. Het gaat hier om het stuk weg tussen de aansluiting Terwoldseweg en de toekomstige Laan Van Zodiak in de wijk Zuidbroek. De weg ligt ter hoogte van het aan te leggen Park Zuidbroek. Voor de aanleg van dit park wordt de gehele weg uiteindelijk verwijderd.

Naast de aanleg van het park is ‘overlast’ een reden voor de opheffing van de weg. Bij de gemeente zijn verschillende verzoeken binnengekomen om de Nijbroekseweg af te sluiten, om de toenemende stroom verkeer die van deze route gebruikmaakt tegen te gaan. De wegen in het gebied zijn niet geschikt om dit verkeer op een goede manier te verwerken. Bovendien zijn er via de Deventerstraat alternatieven beschikbaar.

Het opheffen van de Nijbroekseweg gebeurt in fasen. Tijdens de eerste fase blijft de weg berijdbaar voor fietsers en hulpdiensten. Om autoverkeer te voorkomen worden er medio oktober palen geplaatst ter hoogte van Nijbroekseweg nummer 37.

In de tweede fase wordt de gehele Nijbroekseweg verwijderd om plaats te maken voor het Park Zuidbroek. Wanneer dit gaat plaatsvinden is nog niet bekend.

Bron: gemeente Apeldoorn

 

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.