Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
28 januari 2011

Bouw De Kroongaarde gestart

Eind 2010 is projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed gestart met de bouw van zes tweekappers aan de Distelvlinderlaan in nieuwbouwwijk Zuidbroek. De woningen zijn onderdeel van het project De Kroongaarde en telt in totaal 18 woningen. Van de zes tweekappers die er op dit moment worden gebouwd zijn er nog twee te koop.

Met de bouw van deze zes woningen wordt de Distelvlinderlaan steeds meer de laan zoals bedoeld. Met wijkcentrum Het Kristal en de statige huizen van De Kroongaarde.

De woningen worden gebouwd door bouwbedrijf Reukers uit Groenlo, een dochteronderneming van Heijmans Vastgoed. Deze woningen zullen naar verwachting in het vierde kwartaal van 2011 worden opgeleverd.

Heeft u interesse in een woning van het project De Kroongaarde dan kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar van Eggink Maalderink Garantiemakelaars, dhr. Ad van Beem via telefoonnummer: 06-13832982.

Meer informatie over het project vindt u op de website: www.dekroongaarde.nl

Bent u benieuwd hoe nieuwbouwwijk Zuidbroek eruit komt te zien, bezoekt u dan eens het informatiecentrum Zuidbroek, Oranjetipje 19 te Apeldoorn. Hier krijgt u alle informatie en kunt u de maquette bekijken van deze mooie, nieuwe wijk in aanbouw. Meer informatie over het informatiecentrum vindt u op de website: www.zuidbroek.info

 

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.