Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
11 mei 2011

Start verkoop "De Negen"

Op 14 mei a.s. starten projectontwikkelaar Heijmans en makelaarskantoor Eggink Maalderink met de verkoop van het project De Negen gelegen in nieuwbouwwijk Zuidbroek.

De Negen is een ontwikkeling van Heijmans Vastgoed en bestaat uit 7 tussenwoningen en 2 hoekwoningen. Het plan is mooi gelegen in het ruim opgezette deel van ’t Rooster aan de Vliegenzwam nabij de Nijbroekseweg.

De grondgebonden woningen hebben een aantrekkelijke architectuur met op de koppen een verbijzonderd accent. De zeven tussenwoningen zijn ruim opgezet op kavels van ca. 165 m en een woonoppervlakte van ca.105 m GBO. De woningen hebben standaard 3 slaapkamers en een grote zolder. De prijs van een tussenwoning bedraagt ca. € 180.000,- V.O.N.

De twee hoekwoningen staan op grotere kavels van circa 240 en 282 m. De woonoppervlakte van de hoekwoningen bedraagt ca. € 108 m GBO. De prijs van een hoekwoning bedraagt ca. € 220.000,- V.O.N.

De start van de verkoop vindt plaats op 14 mei a.s. van 10:00 tot 12:00 uur aan de Stationsstraat 125 te Apeldoorn (kantoor - De Hypotheker).

Mocht u interesse hebben in n van de woningen van het project “De Negen”, dan kunt u zich inschrijven voor dit project via de website www.denegen.nl.

Komt u ook eens langs in het informatiecentrum Zuidbroek om de maquette te bekijken van de nieuwbouwwijk. U bent daar van harte welkom van woe. t/m vrij. van 13.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.
 

 

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.