Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
8 oktober 2011

Starterlening bestaande bouw voor doorstroming woningmarkt

Apeldoorn- Het college van burgemeester en wethouders wil de starterlening beschikbaar stellen voor bestaande bouw. Met dit besluit wil het college de koop van een bestaande woning beter bereikbaar maken.

Daarnaast wil het met de maatregel de doorstoming op de woningmarkt bevorderen. Voor kopers met een beperkt budget wordt het kopen van een woning steeds lastiger vanwege de eisen die financiers stellen. De gemeente heeft tot eind van dit jaar nog 65 leningen beschikbaar. Kopers kunnen maximaal 24.000.- lenen. De maximale koopsom van de woning bedraagd bij bestaande bouw € 180.000.- en nieuwbouw 225.000.- Net als bij de oude regeling wordt aan de verkoper van de woning een bijdrage gevraagd van €1250.- Een koper kan daarom alleen gebruik maken  van de starterlening als de verkoper bereid is om hieraan bij te dragen.

In de huidige markt verwacht het college dat mensen hiertoe bereid zijn. De aanpassing van de regeling geldt tot en met 31 december 2011. Voor het komende jaar wordt de regeling opnieuw bekeken. 

 (Stedendriehoek 28 september 2011)

 

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.