Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
14 januari 2012

Heijmans viert feest in Zuidbroek

De nieuwe eigenaren van negen in aanbouw zijnde starterwoningen in Zuidbroek, Reukers Bouw en Heijmans Vastgoed hadden afgelopen dinsdag 10 januari alle reden om de start bouw van nieuwbouwproject ‘de negen’ feestelijk te markeren.

Een aantal kopers heeft symbolisch de laatste vloerplaat gelegd onder het toeziend oog van de ontwikkelaars, architect en vertegenwoordigers van de gemeente Apeldoorn, waarna Heijmans Vastgoed directeur AndrÚ ten Vergert het gezelschap nog een korte toelichting gaf over het project, en de kopers van de gelegenheid gebruik maakten om onderling gegevens uit te wisselen.

“Toen we dit project half mei 2011 in verkoop lieten gaan” zo zegt Ten Vergert, “hadden we er eerlijk gezegd best vertrouwen in dat er genoeg vraag was naar huizen in deze prijscategorie (tussen € 180.000 en € 225.000,- v.o.n. – red.), maar dat we binnen drie maanden helemaal waren uitverkocht, hadden we ˇˇk weer niet gedacht. Het geeft eens te meer aan dat Heijmans in de veranderende woningmarkt nog altijd de juiste snaar weet te raken.”

Ten Vergert: “Zuidbroek is een mooie plek om te wonen en voor ons ook een fijne locatie om te ontwikkelen. We willen er in de komende jaren graag nog meer mooie projecten maken, waarbij we voor onszelf de lat steeds hoger leggen waar het gaat om maatwerk. Dit houdt in dat we in het aller-vroegste stadium van de ontwikkeling al contact zoeken met mogelijke kopers en ge´nteresseerden. Zo krijgen we een precies beeld van de wensen en behoeften op dat moment, op die bepaalde plaats. Je zou kunnen zeggen dat we steeds meer ‘on demand’ gaan ontwikkelen. De mensen met wie we samen de verschillende voorbereidende fases doorlopen hebben overigens geen koopverplichting, maar vaak wel een eerste keuze mochten zij tot koop willen overgaan.

 

 

 

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.