Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
25 januari 2012

Het Kristal nadert einde van de bouw

Langzaam maar zeker verdwijnen de bouwketen en bouwhekken en is er steeds meer zichtbaar van het prachtige gebouw. De laatste hand wordt gelegd aan het buitenterrein en binnen wordt gewerkt aan de afwerking van diverse ruimtes.

 

 

Sleuteloverdracht                                                                               Op 13 februari heeft de eerste bewoner van Het Kristal de sleutels ontvangen. Nog in diezelfde week hebben alle nieuwe bewoners van toren Opaal de sleutel gekregen van hun nieuwe woning, gevolgd door de torens Robijn, Smaragd en Amber. Een strak schema heeft er voor gezorgd dat alle 100 woningen binnen een maand overgedragen zijn aan de bewoners.

Verhuizing van de scholen                                                               In de Krokusvakantie zijn ook de scholen verhuisd. Basisscholen De Diamant en De Vliegenier en scholen voor speciaal onderwijs MariŽndael en De Zonnehoek hebben vanaf eind februari hun definitieve plek in het Kristal. Ook ViaReva en kinderopvang OOK zijn gestart in Het Kristal ťn het zwembad en de sportzalen zijn ook in gebruik.

Supermarkt                                                                                      Er is helaas nog geen duidelijkheid over een supermarkt in het Kristal. Die wens hebben we wel met ons allen, maar op dit moment is nog niet bekend hoeveel vierkante meters deze supermarkt mag beslaan. Wij hebben er echter alle vertrouwen in om de grote vleugel aan de hoogste toren Amber op korte termijn te verkopen aan een bekende supermarktketen.

Meer informatie                                                                               Wilt u meer informatie over de faciliteiten in Het Kristal kijkt u dan eens op de website van Het Kristal: www.kristalapeldoorn.nl                                  U kunt ook contact opnemen met Projectbureau Het Kristal via telefoonnummer: 055 580 26 90 of e-mail sturen naar: kristal@apeldoorn.nl

Zoekt u meer informatie over wonen in Het Kristal dan kunt u contact opnemen met De Woonmensen.                                                          T: 055 548 48 48                                                                               E-mail: woonzaken@woonmensen.nl                                                Website: www.woonmensen.nl

 Bron: Projectbureau Het Kristal en De Woonmensen

 

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.