Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
8 juni 2013

Winkel in Het Kristal

De ruimte is er voor. Met de bouw van het multifunctionele gebouw Het Kristal in de nieuwe woonwijk Zuidbroek is direct rekening gehouden met een winkel.

Helaas waren er volgens de plannen te weinig vierkante meters beschikbaar waardoor geen van de supermarktketens de kans greep. Hopelijk gaat het nu wel gebeuren. Burgemeester en wethouders hebben gezegd dat de winkel van 350 m2 nu tot 675 m2 groot mag zijn en dat biedt nieuwe kansen. Stichting De Passerel heeft een eetgelegenheid in het Kristal (de Briljant) en wil kijken of ze een supermarkt kunnen runnen waar ook mensen komen werken die extra begeleiding nodig hebben. De Passerel gaat op zoek naar een supermarkt die de samenwerking wil aangaan.

Wethouder Nathan Stukker: “Winkelcentrum Anklaar blijft de belangrijkste winkelvoorziening voor Zuidbroek en Zevenhuizen samen. Het is altijd de bedoeling geweest dat de bewoners van Zuidbroek voor de alledaagse spullen terecht konden in een ‘buurtsuper’. Die is een stuk dichterbij gekomen! Mooi is dat het supermarkt wordt met een maatschappelijke meerwaarde.”

 

 

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.