Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
19 februari 2014

Wonen in Zuidbroek

Sinds de start van Zuidbroek is deze nieuwbouwwijk inmiddels uitgegroeid tot een wijk van bijna 1100 woningen. Komt u weleens door de wijk, of bent u gewoon nieuwsgierig wat er allemaal gebouwd wordt? Bezoek dan eens vrijblijvend het Informatiecentrum Zuidbroek om u te laten informeren en wie weet wel inspireren.

Het afgelopen jaar heeft de wijk weer een aantal nieuwe bewoners mogen begroeten. Op dit moment wordt er volop gebouwd door ontwikkelaar Roosdom Tijhuis aan het plan De Hoftuin en ook bij Oorspronkelijk Wonen wordt er gebouwd.

Het project van Nikkels - Het Rooster en Hof van Zuidbroek van Roosdom Tijhuis zijn goed ontvangen. Van Het Rooster zijn alle woningen verkocht en bij Hof van Zuidbroek zijn er geen woningen meer beschikbaar. Beide ontwikkelaars starten binnenkort met de bouw.

Nikkels zal tevens gaan bouwen aan de Laan van Charleston. Het project van ontwikkelaar Le Clercq komt in het eerste deel van de wijk het Mozaïek. Dit project bevat ruime twee-onder-een-kap woningen en er zijn nog woningen beschikbaar. Prijs is vanaf €297.000 v.o.n. Meer informatie vindt u op: www.nieuwbouwcentrum.nl

Tegenover de woningen van Nikkels en Leclercq wordt vanaf 1 maart a.s. gestart met de verkoop van Living XXL. Ruime twee-onder-één-kap woningen vanaf €297.000 v.o.n. Meer informatie over deze woningen vindt u op www.livingxxl.nl

Naar verwachting zullen er komend jaar nog een aantal nieuwe projecten van start gaan in Zuidbroek. Zodra hier meer over bekend is leest u dat op deze website terug.

Geïnteresseerd?

Informatiecentrum Zuidbroek - Oranjetipje 19 - 055 360 11 46 www.zuidbroek.info


 

 

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.