Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
30 oktober 2014

Startverkoop ‘Erve Sprenkelaer’

Op vrijdag 14 november 10.00 uur start de verkoop van woonkavels voor ‘Erve Sprenkelaer’. Het rustieke nieuwe buurtje in Zuidbroek. Belangrijke spelregel is: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Het stedebouwkundigplan en de kavelpaspoorten van dit unieke project vindt u op de website van de gemeente Apeldoorn.

‘Erve Sprenkelaer’ ligt aan de rand van Park Zuidbroek in deelgebied De Wellen van nieuwbouwwijk Zuidbroek. Een prachtige locatie voor uw droomhuis. ‘Erve Sprenkelaer’ biedt de mogelijkheid voor maximaal 12 riante kavels voor vrijstaande woningen of twee-onder-een-kapwoningen.
Aan de rand van het park, midden in de natuur en op loopafstand van vele voorzieningen is ‘Erve Sprenkelaer’ een unieke locatie.

 

Zuidbroek is de nieuwste wijk van Apeldoorn en ligt aan de noordkant van de stad. In multifunctioneel centrum ‘Het Kristal’ zijn vele voorzieningen, zoals een supermarkt, grand café, zwembad en een gezondheidscentrum. Uitvalswegen zijn goed bereikbaar. En met de fiets bent u binnen een kwartier in het centrum van Apeldoorn.

‘Erve Sprenkelaer’ wordt een door groen omsloten erf met in het hart een opening naar Park Zuidbroek. U kunt vanuit uw woning rechtstreeks het park inlopen. Het hart wordt gevormd door een groen pleintje met daaraan woningen met een eigentijdse verwijzing naar statige landhuizen met een landelijk karakter.

‘Erve Sprenkelaer’ bestaat uit 3 clusters. Cluster 1 biedt de mogelijkheid voor maximaal 6 woningen en Cluster 2 en 3 hebben beide ruimte voor maximaal 3 woningen. ‘Erve Sprenkelaer’ vormt een overgangsgebied naar Park Zuidbroek en naar het toekomstig te ontwikkelen gebied ‘De Wellen’. De woningen dienen zich tot elkaar te verhouden. Geen contrasten onderling, maar een passende samenhang.

Lees hier meer over de verkoop van de kavels.

 

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.