Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
4 februari 2015

Huren in Zuidbroek - Opening modelwoning

Op zaterdag 28 maart opening modelwoning Hof van Zuidbroek in nieuwbouwwijk Zuidbroek. U bent tussen 11.00 uur en 13.00 uur van harte welkom.

Op zoek naar een huurwoning in nieuwbouwwijk Zuidbroek? Dan is dit de kans. Projectontwikkelaar Roosdom Tijhuis bouwt huurwoningen op twee locaties in nieuwbouwwijk Zuidbroek. Deze woningen vallen in de vrije sector. In het project Anklaarseveld worden 24 woningen gerealiseerd en in het project Hof van Zuidbroek 11 woningen.

Op zaterdag 28 maart wordt de modelwoning van het project Hof van Zuidbroek geopend. Kom langs en bekijk de woning! Inktzwam 8 te Apeldoorn. De modelwoning is zaterdag 28 maart geopend van 11.00 uur tot 13.00 uur. En wekelijks op woensdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur.

Inschrijven voor een woning is al mogelijk. Dit kan via de website: www.hureninzuidbroek.nl Tevens is hier meer informatie beschikbaar over beide projecten.

REBO vastgoed management is beheerder van de nieuwbouwwoningen aan het Anklaarsveld en Hof van Zuidbroek. In het project Anklaarsveld worden 24 vrijesector huurwoningen gerealiseerd. Er zijn inmiddels al 14 woningen verhuurd. De huurders krijgen 27 maart de sleutel van deze mooie woningen. In het project Hof van Zuidbroek worden 11 vrije sector huurwoningen gerealiseerd deze zullen naar verwachting in het tweede kwartaal van 2015 beschikbaar zijn.  

 

 

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.