Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
30 juni 2015

Start verkoop "Cluster 1"

Donderdag 2 juli start de verkoop van 36 woningen in plan "Cluster 1" in Zuidbroek. Je bent van harte welkom tussen 17.00 uur en 19.00 uur bij Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 

Weer een unieke kans in Zuidbroek! Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis uit Rijssen gaat donderdag 2 juli van start met de verkoop van 36 nieuwbouwhuizen in plan “Cluster 1”. De onder architectuur ontworpen huizen worden uitgevoerd in een klassieke maar toch eigentijdse Engelse landhuisstijl.

Naast 22 geschakelde woningen met verschillende afmetingen, worden er ruime twee- en drie-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning aangeboden vanaf circa € 169.500 v.o.n. Alle woningen worden compleet aangeboden met Siematic keuken, sanitair en berging/garage. Het bouwplan is ruim opgezet met veel groen en de erfafscheidingen zijn mee ontworpen!

Donderdag 2 juli zijn belangstellenden welkom bij Nieuwbouwcentrum Apeldoorn aan de Roggestraat 167 te Apeldoorn. Tussen 17:00 en 19:00 uur staat het verkoopteam klaar om uitgebreide informatie te verstrekken. Belangstellenden kunnen zich dan ook direct inschrijven voor een optie voor een huis in misschien wel het mooiste plandeel van het Rooster in Zuidbroek.

Roosdom Tijhuis is een klantgerichte bouwer, waarbij de wensen van de klant hoog in het vaandel staan. Naast vele opties en uitbouwmogelijkheden zijn uw eigen wensen vaak ook mogelijk!

 

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.