Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
14 april 2016

Mijlpaal voor Anklaar

Donderdagmiddag 7 april gaf wethouder Paul Blokhuis het startsein voor de bouw van het winkelcentrum Anklaar. Hij sloeg symbolisch deze mijlpaal.

Het winkelcentrum vormt een belangrijk onderdeel van het nieuwe Stadsdeelhart. Wethouder Paul Blokhuis reageerde enthousiast: “De bouw van het winkelcentrum is een nieuwe mijlpaal in de realisatie van het Stadsdeelhart Anklaar. Het belooft een prachtige plek te worden waar winkelen, wonen en welzijn samenkomen. Ik kijk er nu al naar uit om hier over twee jaar mijn boodschappen te doen!”


De ontwikkeling van winkelcentrum Anklaar is in handen van BPD Ontwikkeling. BPD werkt hierbij nauw samen met Gemeente Apeldoorn en mede-ontwikkelaar Habion, die op dit moment bouwt aan het woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina.


Winkelcentrum Anklaar komt op de plek waar ruim 40 jaar het voormalige winkelcentrum heeft gestaan. Veel van de winkels uit het ‘oude’ Anklaar zullen terugkomen in het nieuwe winkelcentrum zodat een aantrekkelijke mix van ketens en lokale Apeldoornse ondernemers ontstaat. Op dit moment is 70% van het totale winkeloppervlakte verhuurd aan Albert Heijn, Lidl, Hema, Gall & Gall, Etos, Zeeman, Blokker, Bruna, Garant Optiek, alsmede Bakkerij Frentz, Groenteboer Kros en Ami Kappers.

Het winkelcentrum wordt het centrale ontmoetingspunt met circa 14.000 m2 aan winkels, horeca en dienstverlening. Boven de winkels worden 60 appartementen gebouwd. Onder het winkelcentrum komt een parkeergarage met ruim 500 parkeerplaatsen waar de bezoekers de eerste twee uur gratis kunnen parkeren. Het Stadsdeelhart is naar verwachting eind 2018 gereed.

Foto: Jeroen Hilhorst

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.