Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
4 mei 2016

Ontwikkeling Vellertzoom 

Op woensdag 13 april heeft de gemeente Apeldoorn de ontwikkelingen van deelgebied 'Vellertzoom' toegelicht aan buurtbewoners.

Woensdag 13 april heeft de gemeente Apeldoorn buurtbewoners van nieuwbouwwijk Zuidbroek uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. De gemeente Apeldoorn heeft de ontwikkelingen van het gebied ‘Vellertzoom’ toegelicht. Vellertzoom, zoals dit gebied in Zuidbroek ook wel wordt genoemd, ligt aan de Korrelhoed.

Woningcorporatie Ons Huis zal daar 68 woningen ontwikkelen en realiseren. Deze woningen zullen worden verhuurd in het sociale segment.
Voordat Ons Huis verder zal gaan met het ontwikkelen en realiseren van deze woningen zal het bestemmingsplan herzien moeten worden om deze ontwikkeling mogelijk te maken. De planning is om het ontwerpbestemmingsplan in mei 2016 ter inzage wordt gelegd. Vervolgens kan een ieder dan (gedurende zes weken) zijn zienswijzen kenbaar maken bij de gemeenteraad. Het bestemmingsplan zal ‘Korrelhoed en omgeving’ gaan heten. De verwachting is dat de gemeenteraad van Apeldoorn in de tweede helft van dit jaar een besluit zal nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Na het vaststellen van het bestemmingsplan zal de gemeente Apeldoorn de grond bouwrijp maken. Naar verwachting zal met de bouw worden gestart in het tweede of derde kwartaal van 2017.

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.