Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 
11 mei 2016

Wegwerkzaamheden in Zuidbroek

Tussen half mei en eind juli is de Laan van de Leeuw in Zuidbroek wegens werkzaamheden tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer.


De straat wordt definitief ingericht en er wordt een overgang gemaakt, vergelijkbaar met de overgang tussen het bedrijvenpark en de woonwijk in de Laan van de Charleston. Tijdens de werkzaamheden worden drempels, fiets- en voetpaden aangelegd. Ook zijn er asfalteringswerkzaamheden.

De Laan van de Leeuw is tussen het bedrijvenpark Apeldoorn-Noord en de woonwijk Zuidbroek tijdens de werkzaamheden afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Gedurende de werkzaamheden worden omleidingsroutes aangegeven. Bedrijvenpark Apeldoorn Noord is tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar.

Ook in andere delen van Zuidbroek zijn werkzaamheden. Ten noorden van de Laan van de Leeuw en Korrelhoed wordt het park rondom de nieuwe school definitief ingericht met wadi’s, fietspaden, speeltoestellen en groen. Het Oranjetipje en de Korrelhoed krijgen een definitieve bestrating. Bij de Distelvlinderlaan, Tangostraat en Rumbastraat worden trottoirs, inritten en verkeersdrempels aangelegd. Daarnaast staan er voor 2016 in Zuidbroek nog aanbrengen van verlichting, planten van bomen en inzaaien van gras op de planning.

Meer nieuws...

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.