Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 

Over Zuidbroek

Zuidbroek ligt aan de noordoostzijde van Apeldoorn en wordt begrensd door de A50, de Deventerstraat, Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord, de Oost-Veluweweg en de wijk Zevenhuizen.
De nieuwe ‘buur’ van Zevenhuizen is een bijzondere wijk voor wonen en werken. Thema’s zoals energie, water, landschap en groen spelen een belangrijke rol. In het Masterplan Zuidbroek staan de belangrijkste contouren geschetst.

Het plan voor Zuidbroek biedt ruimte voor 3.100 woningen, een uitbreiding van het bedrijvenpark met 65 ha en een wijkpark (Groene Wig) van ongeveer 30 ha. Het totale gebied beslaat 300 ha.

De wijk bestaat uit drie woongebieden: Het Mozaïek, Het Rooster en De Wellen. De gebieden worden in fases gerealiseerd. Het Mozaïek als eerste.

De voorzieningen liggen verspreid door de wijk alleen het Kristal neemt een centrale plek in, in de wijk. Daar zijn scholen, een grand café en er zal ook een bescheiden winkel voor boodschappen worden gerealiseerd. Het uitgangspunt is altijd geweest dat Zevenhuizen en Zuidbroek elkaar versterken, daarom zullen de inwoners van beide wijken gebruik maken van elkaars voorzieningen. Winkelcentrum Anklaar zal voor Zuidbroek beschikbaar zijn, daarom wordt er nu gewerkt aan verbetering van dat centrum.

 

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.