Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 

Basic Touch 

Schoonheidsbehandelingen, Hot Stone massages, hamam en manicure; het is nog maar een deel van de behandelingen die Agnes Goldebeld-Hennekes verzorgt in haar schoonheidssalon Basic Touch. Je vindt haar in het eerste huis aan de Distelvlinderlaan, waar ze sinds 2008 met haar gezin is gaan wonen.

"Zuidbroek is een mooi klimaat voor een bedrijf aan huis"

Oorspronkelijk komt Agnes uit de zorg. Maar met drie kinderen bleek dit steeds lastiger te combineren. “Voor ik aan het werk ging, heb ik een opleiding als schoonheidspecialiste gedaan. Na de komst van de kinderen besloot ik dit weer op te pakken. Eerst in de avonduren, maar inmiddels ook overdag. Dat moet ook wel, want ik krijg nog wekelijks nieuwe klanten.”

Haar klanten komen overal vandaan. De website die haar man John Patrick actief bijhoudt, draagt daar zeker aan bij. “Laatst had ik iemand uit Friesland, die een weekendje in Apeldoorn was en via de website een behandeling had geboekt. Maar de meeste klanten komen uit Apeldoorn en een groeiend deel uit Zuidbroek. Ze weten me te vinden! Dat komt denk ik ook door deze plek en het bord aan de gevel. De komst van het Kristal heeft ook gezorgd voor nieuwe klandizie. Deze mensen kunnen gewoon de weg over steken. Ik heb zelfs een bewoonster van 93 in mijn klantenbestand. Zo leuk!”

Bij het zoeken naar een nieuw huis, was ruimte voor de schoonheidssalon een criterium. “We wilden graag een nieuwbouwhuis. We kozen niet bewust voor Zuidbroek, maar wel voor dit huis en de ruimte. De salon is gemaakt op de plek die andere bewoners gebruiken als ‘bijkeuken’. Ik hoef dus geen plek te huren, waardoor ik een scherpe prijs kan hanteren. Zuidbroek vind ik trouwens wel een mooi klimaat om een eigen bedrijfje te starten. Het ligt vlakbij de snelweg, waardoor ook klanten buiten de wijk je snel kunnen vinden. De komst van het Kristal heeft ook een positieve invloed, dat merk ik in de nieuwe klanten. En het geeft levendigheid, we hebben zelf natuurlijk ook wat te kijken!”

Agnes kijkt vooruit. Met een groeiend klantenbestand, droomt ze soms over een kleine verbouwing. “De salon zou misschien nog iets uitgebouwd kunnen worden. Ook een kleine wachtruimte is wel een wens. Maar dat moet allemaal nog goed doorgerekend worden.” Het werken aan huis bevalt haar goed. “Ik werk alleen, waardoor mijn klanten altijd hetzelfde gezicht zien. Je krijgt een band met je klanten, mensen voelen zich op hun gemak. En ik kan mijn eigen tijd indelen. Het heeft ook een keerzijde. Er zit natuurlijk eerder een limiet aan het klantenbestand dat ik aankan en duobehandelingen kan ik niet tegelijkertijd geven. Ook mis ik het hebben van collega’s wel eens. Elk jaar volg ik enkele cursussen en ga ik naar beurzen. Daar ontmoet je natuurlijk wel andere schoonheidsspecialisten en kun je ervaringen uitwisselen.”

Het huis voelt als een warme jas. Geldt dat ook voor Zuidbroek? “We wonen hier fijn, de kinderen gaan hier naar school, in de buurt kent iedereen elkaar. De komst van het Kristal gaat denk ik zorgen voor nog meer saamhorigheid in de wijk. Met de hond komen we veel in het Zuidbroekpark, dat is zo’n mooi gebied, daar genieten we echt van! Als de hele wijk klaar is, wordt het mooi. Nu heeft het nog niet de uitstraling die een bestaande wijk wel heeft. We missen nog een winkel en de bomen. Dat moet groeien, al kan het ons niet snel genoeg gaan.”

Agnes heeft een eigen website met uitleg over haar behandelingen: www.basictouch.nl

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.