Vul uw hierboven uw e-mail adres in als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

 
 

Kavels Eikepagelaan
8 september 2016

Nog een paar kavels beschikbaar!
Lees meer...

VERKEERSONTSLUITING ZEVENHUIZEN - ZUIDBROEK
8 september 2016

Definitieve oplossing verkeersontsluiting Zuidbroek gepresenteerd. Hoe ziet deze ontsluiting eruit?
Lees meer...

Nieuw in Zuidbroek - Project Sporenveld
8 september 2016

In Het Rooster ontwikkeld AM 23 rijwoningen en 2 tweekappers.
Lees meer...

Oplevering Parkwoningen in Zuidbroek
16 juni 2016

Op donderdag 16 juni vierde wethouder Nathan Stukker samen met kopers, projectontwikkelaar Bemog en bouwbedrijf Nikkels de oplevering van de eerste van dertien luxe Parkwoningen aan de Rumbastraat tegenover het park in Zuidbroek.
Lees meer...

Start verkoop plan Het Rosendael
26 mei 2016

Roosdom Tijhuis uit Rijssen start donderdag 26 mei van start met de verkoop van de volgende zes fraaie nieuwbouwwoningen aan de Laan van Zuidbroek te Apeldoorn.
Lees meer...

 

Home2Style 

Hun stijl kenmerkt zich door eenheid en rust, stoere, natuurlijke materialen en grote accessoires. Hun ontvangst is hartelijk en warm. Aan tafel met Marieke Slot en Ingvild Lith, de gezichten achter stylingbureau Home2Style.

"In Zuidbroek liggen kansen"

Marieke vertelt: “Sinds de start van de wijk in 2008 woon ik aan de Distelvlinderlaan, net als Ingvild. Hier hebben we elkaar leren kennen. Op een kennismakingsavond van de Brona gingen we allebei een mood board maken voor ons huis. Aan het einde van de avond hadden we bijna hetzelfde stijlbord gemaakt! Zo ontdekten we dat onze stijlen erg op elkaar leken en we dezelfde interesses deelden. Toen een buurvrouw van ons ging verhuizen, is het balletje gaan rollen. Ze kreeg haar huis niet gezellig en riep onze hulp in. We hebben het samen opgepakt, zijn daarna samen op cursus gegaan en sinds april 2012 is Home2Style een feit.”

In een nieuwbouwwijk zijn voldoende potentiŽle klanten, zou je denken. “Onze klanten komen nu vooral van buiten Zuidbroek. De huizenverkoop gaat minder, dat merken wij natuurlijk ook. Daarom bieden we verkoopstyling aan voor de verkoop van de ‘oude woning’. Ook in onze wijk liggen kansen. Ik zie om me heen dat mensen veel tijd en geld steken in de bouw van hun woning, maar met de inrichting achterblijven. Misschien wel omdat ze denken dat een interieuradvies heel kostbaar is. Maar dat valt reuze mee.” Ingvild vult aan: “Met een interieuradvies kun je juist winst behalen. Het helpt je om veel gerichter te kopen en aankopen beter op elkaar af te stemmen. Ook laten we onze klanten bijvoorbeeld zien hoe zij hun antieke kast kunnen combineren met iets nieuws. We geven een advies op maat en passend binnen het aangegeven budget.”

Marieke licht de aanpak van Home2Style toe: “We starten ons advies altijd met een intake gesprek. Met de wensen en het budget van de klant gaan we samen thuis op zoek naar mooie ideeŽn. Dit vertalen we in een plattegrond, een geschreven advies, afbeeldingen en tips waar de klant terecht kan voor geadviseerde producten. Ook met spullen van Marktplaats kun je iets moois maken. Bijvoorbeeld door het te schilderen in dezelfde kleuren. Het hoeft niet duur te zijn.”

Is Zuidbroek de ideale woon-werklocatie? Verhuizen komt niet in het creatieve duo op. Ingvild woonde hiervoor in de buurt van Beekbergen. De stap naar Zuidbroek zag ze in eerste instantie als tijdelijk. “Maar dat gevoel heb ik al lang laten varen. Ik hoop hier met net zo veel plezier te blijven wonen als nu. We hebben veel sociale contacten in de wijk, de scholen zijn dichtbij, er zijn veel kinderen in dezelfde leeftijd en de straat is heel actief in het organiseren van leuke activiteiten. Zo hebben we de sporthal in het Kristal al een paar keer gehuurd. Het zou mooi zijn als er ook wat winkeltjes zouden komen in het Kristal. Dat missen we wel.” Marieke bevestigt dit: ”Voor ons werk hebben we alleen een keukentafel en internet nodig. Die tafel kan in elke wijk staan, maar Zuidbroek bevalt ons heel goed. Onze stijl past ook goed bij de woningen in deze wijk, zeker bij de jaren ’30 stijl. Meer klandizie uit Zuidbroek zou wel heel leuk zijn!”

Meer informatie vindt u op www.home2style.com  

Terug naar boven
 
 

 

 
 

Maquette Zuidbroek


Te zien in het Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

 Kavels + Panden winkel

Aanbod kavels in Zuidbroek bij de Kavels + Panden winkel.